Translate

domingo, 18 de noviembre de 2018

HISTORIA CADENAS HOTELERAS


H10 Hotels







Es una cadena hotelera amb seu a Barcelona que ha estat en funcionament des de finals de 1960, quan el seu fundador, Josep Espelt (Tarragona, 1942), va obrir el seu primer hotel a la Costa Daurada. La cadena compta amb 57 hotels a 18 destinacions, i un total de 14.658 habitacions, la majoria d'elles propietat de l'empresa.
H10 Hotels és la setena major companyia hotelera d'Espanya. Està creixent a tant a Espanya, on compta amb 35 hotels (d'ells, 12 a Barcelona),com a nivell internacional, on compta amb vuit establiments. A nivell internacional, la cadena té com a objectiu continuar la seva expansió a les ciutats capitals d'Europa, on ja compta amb hotels a RomaLondres i Berlín, a més de la Carib , amb establiments a Punta CanaRiviera Maya i Cuba.


La major part de la cartera d'H10 Hotels es compon d'establiments de 4 estrelles (74%), seguits de 5 estrelles (20%) i 3 estrelles (6%). H10 Hotels és coneguda per les seves excel·lents ubicacions, serveis especialitzats que s'adapten a tot tipus d'hostes, cuina selecta i instal·lacions que són renovades constantment per garantir els més alts nivells de qualitat. La cadena ha rebut un gran nombre de premis i reconeixements al llarg dels anys a partir dels operadors turístics internacionals i dels llocs web com com TripAdvisor i HolidayCheck, on els clients classifiquen els hotels d'acord a les seves pròpies experiències.

No hay comentarios:

Publicar un comentario